SofLens Natural Colors: primăvara în ochii tăi

Pe lângă îmbunătăţirea semnificativă a vederii, lentilele de contact posedă şi o altă super-putere: cea de accesoriu. De pildă, nuanţele vibrante ale lentilelor SofLens Natural Colors de la Bausch+Lomb înnobilează cu unicitate chiar şi cel mai sofisticat tip de personalitate. Dacă îţi doreşti şi tu o schimbare de look, te sfătuim să începi cu ochii! Privirea ta va atrage admiraţia celor din jur precum un magnet. În plus, îţi explicăm pas cu pas cum trebuie să alegi nuanţa potrivită a lentilelor de contact. Nu vei avea cum să dai greş!

Paleta de culori SofLens NaturalColors, Bausch+Lomb

1. Întâi, decide dacă tenul, părul şi nuanţa naturală a ochilor tăi au o culoare caldă sau aparţin mai degrabă de o paletă mai închisă de tonuri. Acesta este un pas important în alegerea unor lentile de contact care să-ţi complimenteze trăsăturile; aşadar, ar fi indicat să ceri şi părerea unui prieten/ a unei prietene!

2. Dacă te caracterizează culorile calde, ţi se va potrivi cel mai bine nuanţa India din paleta SofLens Natural Colors.  Privirea ta va fi seducătoare, dar va transmite în acelaşi timp blândeţe.

3. Dacă părul tău este închis la culoare, vei obţine un contrast irezistibil optând pentru una din nuanţele Amazon, Aquamarine, Emerald, Jade sau Topaz. Ca să îţi faci o idee despre cum ţi-ar veni o asemenea schimbare, gândeşte-te la apariţiile cuceritoare ale lui Megan Fox!

4. Culorile Topaz şi Pacific devin flatante în special în prezenţa unor şuviţe blonde şi strălucitoare, fie ele ale unei domnişoare elegante sau ale unui gentleman pedant.

5. În cazul în care nu eşti fanul schimbărilor radicale, alege din paleta SofLens Natural Colors nuanţa cea mai apropiată de culoarea obişnuită a ochilor tăi. Ai ochi verzi, cu tentă de gri? Pick Platinum! Lentilele de contact îţi vor accentua privirea şi îi vor conferi acea tentă de dramatism pe care ne-o dorim cu toţii.

6. Indiferent de culoarea părului, a ochilor sau a tenului, nu ai voie să ratezi concursul ,,Primăvara în ochii tăi” organizat de www.lentile-contact.com în parteneriat cu Bausch+Lomb România. În perioada 1-26 aprilie, toate persoanele care achiziţionează un produs Bausch+Lomb din magazinul nostru virtual intră automat în concurs. Premiile constau în 5 pachete Complete Natural Colors, formate dintr-o cutie cu lentile de contact SofLens Natural Colors, o soluţie BioTrue 60 ml şi un suport fantezie cu oglindă. Norocoşii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi până în data de 30 aprilie.

Te aşteptăm cu drag!

Publicat
Din categoria Blog