Regulament Oficial: Campania ,,Convinge-ţi trei prieteni să achiziţioneze lentile de contact din magazinul online www.lentile-contact.com şi tu câştigi automat un pachet Complete Natural Colors”

Termeni si conditii concurs:

Magazinul lentile-contact.com ofera lentile de contact, solutii de intretinere, picaturi oculare, lacrimi artificiale si vitamine oculare de la producatori / furnizori autorizati, comercializate online cu reduceri de pret semnificative. Producatori de notorietate internationala precum Bausch + Lomb, Alcon-CIBA Vision, CooperVision, Johnson & Johnson, Sauflon, SIFI, Biosooft sunt reprezentati in magazinul nostru online cu cele mai populare marci de lentile de contact si accesorii.

Mecanismul concursului

Condiţii de participare: pentru a fi considerat participant la campanie, concurentul trebuie sa trimita un e-mail la adresa contact@lentile-contact.com cu numele celor trei persoane pe care le-a convins sa achizitioneze lentile de contact din magazinul virtual lentile-contact.com. Dupa primirea mesajului, administratorul magazinului online va stabili daca numele cumparatorilor sunt valide si daca tranzactiile au avut loc pe durata campaniei.

Regulamentul concursului

Concursul se desfasoara online şi este organizat de SC OPTISERV SRL (numit in continuare Organizator), companie din România, cu sediul in Brasov, strada Lunga, nr. 9. Participantii la concurs sunt de acord cu termenii şi conditiile prezentate în regulamentul de fata (numit în continuare Regulament Oficial).

Durata de desfăşurare a campaniei

Campania se va desfasura în perioada 20 mai – 15 iunie mai 2013 pe Internet, în acord cu Ordinul Guvernamental 99/2000.

Termeni folosiţi in Regulamentul Oficial

Participant – persoană care intră în concurs, fiind de acord să respecte Regulamentul Oficial, conform termenilor şi condiţiilor specificate

Descalificare – Organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica participanţii la concurs care:

  • Dau dovadă de comportament violent, sau care incita la violenţă, obscenitate sau discriminare de orice fel;
  • Publică mesaje al căror conţinut este în mod explicit sau implicit de tip publicitar;
  • Nu respectă Regulamentul Oficial.

Drept de participare – concursul este adresat tuturor utilizatorilor de Internet care doresc să participe şi care au împlinit vârsta de 16 ani indiferent de ocupaţie, statut social sau naţionalitate. Angajaţii Organizatorului şi rudele acestora nu pot participa la concurs.

Premii

Pachet Complete Natural Colors, Bausch+Lomb

Odata ce e-mail-ul transmis de catre utilizator a fost validat, acesta din urma primeste automat un pachet Complete Natural Colors, oferit de Bausch+Lomb Romania (sponsorizare cu 4 pachete Complete Natural Colors). Menţionăm că premiile se vor acorda în limita stocului disponibil.

Mentiuni

Datele transmise de catre utilizator vor fi folosite exclusiv in scopul validarii premiilor. Castigatorul are dreptul sa stabileasca dioptriile, respectiv nuanta lentilelor de contact castigate.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de participare sau desfăşurarea concursului, ne puteţi contacta la adresa contact@lentile-contact.com.

Litigii

Orice litigii apărute pe parcursul concursului între Organizator şi Participanţi vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în acord cu legislaţia din România.

Clauze Finale

Regulamentul Oficial este conceput în acord cu legislaţia din România şi va fi public pe www.lentile-contact.com. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a schimba Regulamentul Oficial.

 

 

Publicat
Din categoria Blog