Lentilele de contact şi vehiculele

Pot să port lentile de contact …

în avion ?

Cursele comerciale cu avionul expun pasagerii la presiune atmosferică redusă şi la un nivel de oxigen sub cel obişnuit. Din această cauză, purtătorii de lentile de contact ar putea simţi o uşoară senzaţie de disconfort, în special în cazul zborurilor cu o durată de peste 3 ore. Într-o asemenea situaţie, vor fi de mare ajutor picăturile oculare lubrifiante pe care le poţi achiziţiona chiar acum din magazinul online www.lentile-contact.com.

Nu uita nici de limitarea cantităţii de lichide pentru bagajul de mână – optează în acest sens pentru recipiente mini de solutie pentru intretinerea lentilelor tale de contact!

De mare ajutor intregului organism, dar in special ochilor tai care vor semnala senzatia de uscaciune, este sa consumi cat mai multe lichide in timpul zborului cu avionul.

în maşină

Vântul care suflă în ochi din cauza geamurilor deschise de la maşină sau cand folosesti aerul conditionat, mai ales pe distante mari, pot crea o senzaţie de uscăciune la nivelul ochilor.

Această senzaţie va duce la disconfort şi chiar vedere înceţoşată. Din nou, picăturile oculare lubrifiante sunt cele salvatoare, însă nu le aplica sub nicio formă în timp ce conduci!

pe vapor, în timpul unei croaziere?

În mod normal, purtarea lentilelor de contact nu ar trebui să ridice probleme în timpul unei croaziere. Totuşi, datorită brizei marine şi a stropilor de apă care pot ajunge în zona ochilor pe parcursul călătoriei, se recomandă să porţi ochelari de soare peste lentilele de contact.

Surse: http://www.contactlenssafety.org/lensware.html

Publicat
Din categoria Blog