Lentile de contact pentru noul an

De ce ar trebui sa te gandesti la posibilitatea utilizarii lentilelor de contact in noul an? Noi am dezbatut aceasta optiune si iti oferim cateva argumente in randurile ce urmeaza!

Daca esti purtator de ochelari, lentilele de contact reprezinta o modalitate mai flexibila si totodata foarte eficienta prin care poti corecta diferite deficiente  de vedere. Iata cateva puncte-cheie care pot fi abordate in cadrul urmatoarei vizite la oftalmolog:

Confortul

Lentilele de contact sunt confortabile si usor de purtat, in special daca ai un stil de viata activ si/sau un program incarcat. De asemenea, in cazul in care slujba ta implica si munca de teren, este bine sa stii ca lentilele de contact iti ofera un camp vizual mai extins – in plus, cu ele nu mai trebuie sa iti faci griji ca le-ai putea scapa pe jos sau le-ai putea zgaria (asa cum se intampla cu ochelarii).

Comoditatea

Lentilele de contact sunt o varianta comoda prin care vederea poate fi corectata cu succes. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la aburirea, dezaburirea sau spargerea lor. Iar cu lentilele de contact zilnice Dailies, scapi pana si de problema curatarii sau depozitarii lentilelor, deoarece fiecare noua zi incepe cu o pereche de lentile noi!

O noua infatisare/O schimbare?

Urmeaza un eveniment important in viata ta? Nunta, banchet sau poate intalnirea de 10 ani cu colegii de liceu? In asemenea momente, cu totii ne dorim sa aratam diferit (in sensul bun, desigur) si sa ii determinam pe ceilalti sa ne complimenteze pentru noul nostru aspect. O cale sigura pentru a obtine acest lucru consta in utilizarea lentilelor de contact colorate, care ne pot schimba radical infatisarea in mai putin de cateva minute. Le poti purta chiar si daca nu te confrunti cu vreo deficienta de vedere; iar daca ea  exista, este posibil sa porti lentile de contact colorate care sa rezolve in acelasi timp corectia vederii!

Profita de promotie!
Stim ca sezonul rece nu a fost prea bland cu organismul tau: ti-a afectat ochii, sistemul imunitar, pielea si mai ales cheful de munca J. Ca revenirea ta sa fie cat mai spectaculoasa, iar organismul tau sa isi incarce bateriile cat mai rapid si mai eficient, ti-am pregatit o oferta speciala: la fiecare doua cutii de Dailies achizitionate (le poti comanda chiar acum din magazinul nostru online), primesti cadou o crema de maini Neutrogena. Oferta este valabila in perioada 22 ianuarie – 31 martie 2014!

 

Publicat
Din categoria Blog