De ce sa cumperi lentilele de contact on-line, de pe www.lentile-contact.com

FAQ – Intrebari frecvente ale clientilor

 

De ce as cumpara lentilele de contact on-line?

Unul dintre motive ar fi faptul ca poti achizitiona produsele noastre la cele mai mici preturi. In plus, gasesti laolalta brand-uri renumite pentru calitatea produselor oferite: Bausch+Lomb, Ciba Vision-Alcon, Johnson&Johnson, CooperVision, Sauflon si lista poate continua …

Pe langa lentile de contact, comercializam si solutii de intretinere, picaturi oculare, respectiv suplimente si vitamine oculare.

Cum reusiti sa oferiti preturi atat de convenabile?

Aici, cel mai important factor este puterea de cumparare. Pentru ca magazinele on-line achizitioneaza cantitati mari de produse, acestea reusesc sa ofere preturi imbatabile.

Pot sa am incredere in www.lentile-contact.com?

Bineinteles ! Nu uita ca misiunea multinationalei GOOGLE INC. a fost sa „organizeze informatiile din toata lumea, facandu-le accesibile si utile publicului larg”. Asadar, doar paginile web cu un continut adecvat si de incredere vor aparea printre rezultate, atunci cand vei cauta magazine virtuale cu ajutorul motorului de cautare. Iar www.lentile-contact.com se va numara cu siguranta printre optiunile oferite de Google !

Ce se intampla daca nu sunt multumit de produsele comandate?

Nu iti face griji ! Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail (gasesti datele de contact aici) sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0730.040.725. Cu siguranta vom gasi cea mai buna solutie impreuna !

Publicat
Din categoria Blog