Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Cat de adevarat! Este suficient sa te uiti in ochii celei mai bune prietene ca sa iti dai seama ca este trista. Charlotte Bronte, autoarea romanului “ Jane Eyre” a spus foarte elocvent ca sufletul are un interpret care nu minte niciodata, in ochi. Ochii nostri vorbesc nu numai despre sentimente, ci si despre personalitatea noastra. Sunt ca o carte deschisa.

Stiai ca nu exista doi oameni cu o culoare identica a ochilor?

Ochi negri
Este o culoare rar intalnita a ochilor. Spune despre purtator ca este o persoana plina de pasiune si de viata. Nu pleci de la birou pana cand nu termini ceea ce ai de facut si te dedici 100% lucrurilor in care te implici. Esti competitiv si incerci sa finalizezi o sarcina mai bine decat oricine altcineva.

Ochi caprui
Culoarea maro a ochilor reprezinta simplitate, putere si creativitate. Este foarte posibil sa fii sufletul petrecerilor. Adori natura si nu esti atasat de posesiunile materiale. Stii sa iti faci partenerul sa se simta special. Iti place sa iti faci noi prieteni si “simti” moda.

Ochi albastri
Ochii albastri atrag imediat atentia, de aceea multi oameni aleg lentile de contact in aceasta culoare. Cine are ochii albastri este o persoana atragatoare, prietenoasa, spontana si plina de energie. Ai tendinta naturala de a aduce bucuria in jur. Esti foarte amabil si sincer.

Ochi verzi
Ochii verzi sunt caracteristici celor carora le place sa conduca. Daca ai sau alegi sa ai aceasta culoare a ochilor, esti o personalitate puternica, usor adaptabila in orice mediu. Ai tendinta de a avea mereu agenda aglomerata. Te caracterizeaza calmul si gandirea rationala.

Sursa
http://listcrown.com/eye-colour-everything-tells-personality/