Beneficiile lentilelor de contact lunare

Tehnologia din ziua de azi a înlesnit semnificativ viaţa purtătorilor de lentile de contact – acum, paleta de produse este mult mai diversă, iar portul lentilelor a devenit mult mai flexibil. Tu însuţi vei alege dacă doreşti să porţi lentile de contact lunare, pentru 1-2 saptamani sau zilnice. Prin articolul de faţă ne-am propus să-ţi prezentăm beneficiile lentilelor de contact lunare, astfel încât după această lectură să îţi dai seama dacă ele reprezintă într-adevăr alegerea potrivită pentru tine.

Confortul

Lentilele de contact lunare excelează la capitolul confort, mai ales că există o multitudine de variante, iar unele dintre permit purtarea lentilelor chiar şi pe perioada nopţii. Preferata noastra este Air Optix  Aqua Night & Day, cu ajutorul căreia vei vedea excelent chiar şi în momentele mai dificile. De pildă, dacă te trezeşti des noaptea, lentilele de contact lunare tip Night & Day reprezintă alegerea ideală. Ţi-ar fi incomod şi aproape imposibil să aplici o pereche nouă de lentile doar pentru cinci minute petrecute în bucătărie în toiul nopţii.

Transmisibilitate mare de oxigen

În timpul zilei, când ochii îţi sunt deschişi, oxigenul circulă constant către cornee. Lentilele de contact lunare sunt confecţionate din silicon hidrogel, substanţă care permite o transmisibilitate de oxigen de până la cinci ori mai mare decât în cazul lentilelor convenţionale. Astfel, nu mai trebuie să îţi faci probleme cu privire la roşeaţă, iritaţii, infecţii oculare sau vedere înceţoşată.

Economia

Lentilele de contact lunare reprezintă una dintre cele mai economice alternative,  pentru cei ce doresc sa poarte lentile de contact pe tot parcursul anului. Promoţia valabilă până la sfârşitul lunii noiembrie – cumperi două cutii Air Optix Aqua cu 3 perechi de lentile/cutie si primeşti automat o soluţie multifuncţională SoloCare Aqua de 90 ml – e  ideală pentru bagajul tău în scurte deplasări sau pentru curăţarea din când in când a lentilelor Night&Day! Cele două cutii cu lentile îţi vor ajunge pe o perioadă de aproximativ trei luni!

Înainte de a comanda produse din magazinul online www.lentile-contact.com, nu uita de vizita obligatorie la oftalmolog! După o examinare adecvată a ochilor tai, acesta va decide care sunt lentilele potrivite pentru tine, iar în urma finalizării prescripţiei medicale, vei putea comanda produsele la cel mai bun preţ de pe website-ul nostru.

Surse:

http://cibavision.co.uk/

http://www.airoptix.com/

Publicat
Din categoria Blog